Дженифър Лопес побърза да отхвърли въпрос, свързан с брака ѝ с

...
Дженифър Лопес побърза да отхвърли въпрос, свързан с брака ѝ с
Коментари Харесай

Сагата Лопес-Афлек: Как отговори Джей Ло на слуховете за раздяла

Дженифър Лопес побърза да отхвърли въпрос, обвързван с брака ѝ с Бен Афлек.

Това се случи по време на изява на Лопес в Мексико, с цел да промотира новия си филм. Изявлението бе оповестено в обществените медии от мексиканското развлекателно новинарско шоу El Gordo y La Flaca.
                             

Лопес сигурно е очаквала този въпрос. Откакто подписаха брак с Афлек, хората се вълнуват от връзките им. След като се изсмя за малко на въпроса за истинността на слуховете, тя шеговито сподели на интервюиращия: „ Ти знаеш по-добре това “.

Афлек и Лопес се срещат на снимачната площадка на кино лентата Gigli от 2002 година, който не жъне професионален триумф, само че ги събира. Те се сгодяват в края на годината, само че отсрочват сватбата си заради " несъразмерното медийно внимание ".
 Дженифър Лопес и Бен Афлек през годините  Дженифър Лопес и Бен Афлек през годините  Дженифър Лопес и Бен Афлек през годините  Дженифър Лопес и Бен Афлек през годините
Те се разделят през януари 2004 година и почитателите си мислят, че това е краят. През пролетта на 2021 година обаче те възобновяват връзката си. Лопес и Афлек се сгодяват още веднъж през април 2022 година и през юли сватбата в действителност се състои.

Последните седмици всички медии и почитатели интензивно наблюдават и разясняват връзките им и се питат – дружно ли са Джей Ло и Бен Афлек?
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР